MARTINI'S

MARTINI'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Martini's. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 8:16 Pizza was good, tiramisu not for my taste.
14 mei 2022 om 19:02 Pizza is erg goed, er was iets misgegaan maar dat hadden ze netjes opgelost. Complimenten!
1 mei 2022 om 20:36 Een levertijd van meer dan anderhalf uur. Waardeloos
3 apr 2022 om 20:03 De bezorging was echt niet netjes. Ten eerste veel later dan mij dat ze mij ge-smst hebben ten tweede: de bezorger liet de pizza op de grond. Ik bedoel het is geen schoenendoos!! Wat voor service is dat? De pizza vond ik niks, maaryaniet mij smaak.
12 mrt 2022 om 21:29 Wat een kunstwerk! ..Met een beetje verbeeldingskracht en wat nadenken wist ik eindelijk wat ik besteld had; de bruschetta met tomaat (om die tomaat kon ik echt niet heen, al lag het niet op het broodje). Desalniettemin heb ik er enorm van genoten :)
27 jan 2022 om 10:19 Ik had een 1 Pizza besteld en deze viel gruwelijk tegen. Bodem zo slap als een natte doek en de algehele smaak was ook niet geweldig. Volgens mij was de Pizza rond in de doos gedaan maar bij aankomst was hij ovaal en 90 min voor 1 Pizza .
21 jan 2022 om 21:28 Very tasty, nothing to complain
14 jan 2022 om 22:23 Duurde veel langer dan aangegeven, eten was ook niet heel warm meer. Kwaliteit wel oké.
10 jan 2022 om 8:29 Food's taste was ok prosciutto pieces were very big and thick Pizza was cut irregularly Delayed delivery by 30 mins more than estimated
27 dec 2021 om 21:34 Bezorgen duurde iets langer dan verwacht. Gelukkig wel nog een warme pizza. En erg lekker!!!!!!
4 dec 2021 om 19:43 De tonijn stukken op de pizza tonijn waren wat groot en droog.