MARTINI'S

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Martini's. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 1:37 ik vind rond de 30,- voor 2 simpele pizza toch veel geld dus... laatste keer geweest
13 sep 2022 om 23:45 Als je een bezorgtijd opgeeft ruim een uur na de bestelling, en het eten komt dan nog een half uur later? En het restaurant is hemelsbreed 2 km verderop? Doe dan niet mee met bezorging, als je het niet waar kan maken.
5 sep 2022 om 15:23 Pizza was oke maar bezorging was dramatisch. Zat niets meer op
3 aug 2022 om 9:29 We really disliked the food we got. Pizza was dry and not tasty. First and last time we ordered from this restaurant.
30 jun 2022 om 19:01 Lange bezorgtijd, Lekkere Pizza
21 jun 2022 om 8:16 Pizza was good, tiramisu not for my taste.
14 mei 2022 om 19:02 Pizza is erg goed, er was iets misgegaan maar dat hadden ze netjes opgelost. Complimenten!
1 mei 2022 om 20:36 Een levertijd van meer dan anderhalf uur. Waardeloos
3 apr 2022 om 20:03 De bezorging was echt niet netjes. Ten eerste veel later dan mij dat ze mij ge-smst hebben ten tweede: de bezorger liet de pizza op de grond. Ik bedoel het is geen schoenendoos!! Wat voor service is dat? De pizza vond ik niks, maaryaniet mij smaak.
12 mrt 2022 om 21:29 Wat een kunstwerk! ..Met een beetje verbeeldingskracht en wat nadenken wist ik eindelijk wat ik besteld had; de bruschetta met tomaat (om die tomaat kon ik echt niet heen, al lag het niet op het broodje). Desalniettemin heb ik er enorm van genoten :)
27 jan 2022 om 10:19 Ik had een 1 Pizza besteld en deze viel gruwelijk tegen. Bodem zo slap als een natte doek en de algehele smaak was ook niet geweldig. Volgens mij was de Pizza rond in de doos gedaan maar bij aankomst was hij ovaal en 90 min voor 1 Pizza .
21 jan 2022 om 21:28 Very tasty, nothing to complain